Mandatory Hygiene Course (for cosmetic tattooists)

Mandatory Hygiene Course (for cosmetic tattooists)

Start på en ny uddannelse i din egen tempo og gennemfør teoretiske del samt øvelser som fjernstudie og får dit kursusbevis. Hermed bliver du kvalificeret til Praktik på modeller og CPD certifikat.

Del 1: Fjernuddannelse
Del 2: Praktik på kursuscenter

You must be logged in to be able to place orders
Stock status: In stock
Model/Product no.: JS

Free delivery orders over €1.000,-

We ship WorldWide every day

Fast delivery WorldWide

If you order before 4pm

Customer service and support

Call us at
(+45) 71741108

Certified products

Produced in the EU

Permanent Makeup Uddannelse fra PMU-line & dermatech-group

Der er mange gode grunde til, at vælge PMU-line & dermatech-group's uddannelse i permanent makeup. Her får du Danmarks grundigeste og mest fleksible uddannelse med individuelt tilpassede undervisningsforløb. 

Behandlinger inden for permanent makeup efterspørges i stigende grad. Det er et kunstfærdigt håndværk der inspirerer. Her handler det langt fra kun om det ydre, men også om kundernes indre velbefindende. Gå derfor ikke på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. Vælg PMU-line's basis uddannelse i permanent makeup.

 

dermatech-group's store erfaring, sikrer din succes

Vi er stolte af, at være blandt de europæiske pionerer, indenfor Permanent Makeup behandlinger og Permanent Makeup uddannelser og vi er vores professionelle ansvar bevist, om at Permanent Makeup behandlinger, også kræver talent, kunstneriske færdigheder og evner over gennemsnittet.

En optimal uddannelse tager meget tid, og hos PMU-line er der på alle trin i uddannelsesforløbet, fagligt tilsyn.

Som erfarne permanent makeup-eksperter ledsager vi ikke kun vores studerende hele vejen under uddannelsesforløbet, men også efter endt uddannelse.

Som mikropigmentist gør du måske hverdagen lettere for dine kunder, eller hjælper dem med at genvinde selvtilliden efter et længere sygdomsforløb. Der er ligeså mange forskellige årsager til at få lavet permanent makeup, som der er mennesker. Derfor er arbejdet som mikropigmentist et ansvarsfuldt og vigtigt erhverv. 

Hos PMU-line er vi os det store ansvar bevidste. Derfor undervises du kun af veluddannet personale, og vi bruger og sælger kun udstyr og tilbehør der er godkendt af EU og Miljøstyrelsen. Kvalitet, professionel service og smukt udført permanent makeup er din vej til succes.

Jeg kan fortælle, at jeg har været i Aleksandras hænder i 6 uger på hendes basis permanent makeup kursus. Hun er super dygtig, og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er altid glad og undervisningen er i top.

Vivi Eliassson fra Beauty and nails by sandi


Jeg kan varmt anbefale Aleksandras permanent makeup basisuddannelse. Træningen er i høj kvalitet og meget professionel. Aleksandra er en fantastisk underviser, som møder én på det niveau man er på og roligt, men hurtigt og meget effektivt, guider dig til et højere niveau. Jeg havde ikke nogen tidligere erfaringer med PMU, så hun startede fra bunden med mig. Hendes tålmodighed og venlighed mod mig var fantastisk. Det her er helt sikkert et af de bedste undervisningsforløb jeg har været på.

Nikola Samson Kristoffersen fra Caronlab APS

 

Super godt basis kursus, godt opbygget med teori og arbejde på modeller. Jeg er vild med PMU-line's produkter - virkelig god kvalitet, der giver mig tryghed.

Malene Petersen fra Hair2you

Beskrivelse af uddannelsen

Uddannelsen permanent makeup basis henvender sig til alle, der ønsker at prøve kræfter med en ny, kreativ fagdisciplin. Uddannelsen er fordelt over 10-12 uger pr modul, og lægger et stabilt fundament for fremtidigt arbejde med permanent makeup. Vi har udarbejdet et grundigt uddannelsessystem, hvor du læser om et emne ad gangen, og langsomt bygger din viden op fra modul til modul.

Du optrænes udførligt i kundepsykologi, samt i de tre mest grundlæggende typer behandlinger: bryn, læber og eyeliner. Vores studerende har ofte erfaring fra kosmetologbranchen, men det er ikke en nødvendighed for at kunne tage vores uddannelse permanent makeup basis. Du skal imidlertid medberegne rigeligt med tid til øvelser. Det at uddanne sig indenfor klassisk mikropigmentering kan sammenlignes med at lære at skrive. Det tager flere års øvelse at blive en dygtig mikropigmentist. Det skal du imidlertid ikke lade dig skræmme af - En permanent makeup uddannelse er enormt inspirerende både fagligt, kreativt og menneskeligt.

PMU-line's permanent makeup uddannelse basis stiller krav til dine motoriske og kreative evner. Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med at tegne. Vi har imidlertid haft flere elever som har brilleret, selvom alt skulle læres fra bunden. Det afhænger i sidste ende af den enkelte studerende, og af den tid du afsætter til træning. Vi oplever heller ikke, at alder er en begrænsning. Vi har studerende i mange forskellige aldre på uddannelsen permanent makeup basis. 

Basisuddannelsen i permanent makeup består både af en teoretisk og praktisk del. Inden uddannelsen starter, modtager du en teorimappe og en læseplan, hvis indhold løbende gennemgås på studiet. Du modtager også en video, hvor alle behandlinger foregås trin for trin. Alt sammen nemt og overskueligt. Hos PMU-line tager vi os derudover altid tid til den enkelte studerende.

Vores undervisningshold består derfor kun af to til tre studerende. Vi hjælpes ad, så alle får lært det de skal inden eksamen.  Under uddannelsen skal du øve dig på papir og kunstig hud – både på undervisningsdage og derhjemme. Du får også et indgående kendskab til det udstyr, der bruges til permanent makeup. Her er det vigtigt at tilføje at uddannelsen permanent makeup basis kræver, at du har dit eget udstyr. Du kan købe forskellige startpakker hos PMU-line. Herved sikres du det bedste udstyr i branchen til favorable priser. Alt det tilbehør som benyttes under uddannelsesforløbet og til eksamen er inkluderet i prisen.  

Et vigtigt emne i undervisningen hos PMU-line er kundepsykologi. Forventningerne til en uddannet mikropigmentist er høje, hvilket er meget forståeligt, eftersom permanent makeup er en dyr behandling, og fordi det udføres på kundens ansigt. Det handler ikke kun om det ydre, men også om kundens selvtillid og selvværd. Du skal derfor forstå kundens tankegang, håndtere deres bekymringer respektfuldt og slutteligt nå et resultat som behager kunden. På LaBinas uddannelse permanent makeup basis bruger vi derfor en del tid på at ruste dig i forhold til den fremtidige kundepleje - både i undervisningen og til eksamen. 

Selve undervisningen foregår hos  PMU-line  Danmark som ligger øst for Vejle, 5 minutter fra motorvej E45, lidt udenfor byen. Der er gratis parkering. Undervisningslokalerne består af et behandlingsrum, hvor de studerende kan se underviseren udføre behandlinger på rigtige kunder. Derudover er der et klasselokale hvor teorien gennemgås, samt et undervisningslokale med kosmetolog-brikser til praktiske øvelser.

Der serveres frokost på undervisningsdage, hvilket er inkluderet i den samlede pris for uddannelsen, når det er muligt pga. Covid/19. Indtil da, bedes du selv medbringe frokost.

 


Uddannelsens forløb og opbygning

Uddannelsen Permanent Makeup Basis strækker sig over 6-9 måneder og inkluderer 3 moduler: Eyeliner, Bryn og Læber.

Fjernuddannelse i Permanent Makeup Basis består af:

 • DEL 1 (teori online, 4-6 uger pr modul). Efter DEL 1 får du udstedt kursuscertifikat, som giver dig adgang til DEL 2 (praktik). 

 • DEL 2 (praktik på skolen, 4-6 dage pr modul).

Se venligst uddannelsesforløb (pr modul) længere nede på siden. 

Når du har tilmeldt dig kursus, får du en login til DEL 1 og derfra guider vi dig i hele forløbet.

Opstart på DEL 1 er hver eneste uge året rundt.. 

Ved hjælp af vores online studie (DEL 1) lærer du den grundlæggende viden om PMU og vil fordybe dig i Bryn, Eyeliner og Læber teknikker. Du lærer at lave korrekte optegninger, behandling trin-for-trin og de mest moderne teknikker.

 

 


 

I dit online studie (DEL 1) kan du finde:

 • Teorimateriale/kursusmappe

 • Video trin-for-trin demobehandling

 • Teoritest og tegneopgaver

 • Eksempel på samtykkeerklæring til dine kunder

Når du har gennemført DEL 1 (online) og har sendt dine opgaver og bestået test, får du adgang til DEL 2 (praktik), som består af praktiske dage på vores undervisningscenter i Vejle. Det bliver afholdt  altid om tirsdagen og torsdagen i lige uger og antallet mødedage varierer fra 10 -12 gange afhængig af din udvikling og evner.

 


DEL 2 (praktik) afsluttes med yderligere teorieksamen og praktiske opgave på en model.

Praktik foregår i lige uger på tirsdage og torsdage i tidsrummet kl.10-14.30.

Du vælger selv om du kan deltage én eller flere gange om ugen. Vi nedskriver bare det antal timer du har deltaget, og antallet af opgaver du har afleveret, i dit individuelle kursistskema. Undervisningen tilpasses herefter til dit indviduelle undervisningsforløb.

Du kan herved tilpasse uddannelsen efter ønske og behov. Det gør det nemmere at indflette elementer som fast arbejde sygdom og ferie, uden at du mister vigtige undervisningstimer. Du skal blot varsle det 10 dage inde (bortset fra ved akut sygdom), så vi kan tilpasse undervisningen derefter. 

Mødedage indeholder gennemgang af teori samt øvelser på kunstig hud og modeller. Den teoretiske gennemgang foregår om mandagen, og det praktiske øvelsesforløb falder på tirsdage og torsdage. Alle dage afsluttes med frokost kl.14.00.

Efter hver undervisningsgang hos PMU-line, fortsætter du arbejdet derhjemme resten af den pågældende uge. Denne opbygning gør det muligt for vores studerende og kursister at drive virksomhed, eller arbejde ved siden af studiet. Det er dog helt centralt at den studerende stadig passer studierne, og øver motorikken igennem praktiske øvelser derhjemme.

Vedligeholder man ikke træningen og studierne, vil ens udbytte af uddannelsen følgeligt blive forringet.

Du må gerne udføre elevbehandlinger på egen hånd, hvis du arbejder på klinik. Det kræver imidlertid, at du har gennemført alle praktiske øvelser på kunstig hud, og udført mindst 2 behandlinger på model under supervision af din underviser. Du bliver herved godkendt til elevbehandlinger allerede inden eksamen.

Alle øvelser foregår både på papir og på kunstig hud – både på skolebænken og derhjemme. Papir, penne og kunstig hud er inkluderet i uddannelsesprisen og udleveres løbende efter behov. 

Ønsker du herefter at fortsætte på nogle af PMU-line's mere avancerede kurser, kræver det at du har udført mindst 30 behandlinger indenfor hvert område inkl. opfyldninger.

 

 


 

Det får du på permanent makeup uddannelsen

 • Efter gennemførsel af Del 1 + 2: Internationalt CPD Certificat

 • Ubegrænset support

 • Invitation til opfølgningsdag inden for de første 12 måneder


Uddannelsens indhold fordelt på 6 måneder (Bryn - Læber - Eyeliner)

Teorimodul: 

Alle tirsdage i lige uger undervises du i teori og begyndende praksis. I den forbindelse udleveres også hjemmeopgaver, som gennemgås i fælleskab på de praktiske dage (tirsdag eller torsdag - efter eget valg). Du får ydermere udleveret videomateriale til selvstudie derhjemme samt hjemmeopgaver. 

Her lærer du:
 • Grundlæggende teori om permanent makeup, som indebærer flere emner: Hvordan startede det? Vigtige fagudtryk; Moderne permanent makeup; Forstå Permanent Makeup (grundlæggende koncepter); Hudens opbygning

 • Behandlingsforløb og kundepsykologi (samtykke-erklæring, kunde journal)

 • Hygiejne i mikropigmentering (alt om hvilke instrumenter og hygiejne artikler skal være på din behandlerbord og i lokale; hygiejne under selve behandling)

 • Hudsygdomme, kontraindikationer og hudtyper

 • Din kundes helbred

 • Før, under og efter behandlingen (anbefalinger, regler, aftercare instruktioner)

 • Hudtyper og og deres stor betydning for resultat af permanent makeup: Hudtyper i forskellige aldersgrupper; Tør-kombineret-fedtet hud; Varm eller kold hudtype; Fitzpatrick's klassifikation

 • Teori om pigmenter og nålekombinationer: Lær dit udstyr at kende; Pigmenter til permanent makeup behandlinger; Klassifikation af pigmenter på markedet; STÆRK koncept af PMU-line's pigmenter; Bakteriefrie pigmenter, som er baseret på novoxx® i stedet for sprit; Helingsproces og farve af pigment; Hygiejne nålemoduler; De forskellige nålegrupper og deres anvendelse 

 • Optegningsteknikker 

 • De korrekte vinkler, dybder, retninger og hastigheder indenfor permanent makeup behandlinger

 

 


Grundmodul 1 - Permanent Eyeliner

På dette grundmodul træner vi ”Vippefortætning” (enkelt/dobbelt) og ”Bred eyeliner”. Hjemmeopgaver udleveres.
 

Dette modul inkluderer træning og undervisning i: 

 • Eyeliner former; Eyeliner typer (Vippefortætning; Fin eyeliner; Eyeliner med vifte; Nedre eyeliner kan forstørre øjne: illustration), Øjenformer (Forbedring af øjenformer)
 • Behandlings detaljer; Optegning med one-way og two-way striping, hastighed og nål vinkel, valg af nål og pigmenter.
 • Permanent makeup af eyeliner -  behandling trin-for-trin

 

GRUNDMODUL 2 - PERMANENTE BRYN

På permanente bryn lærer du at lave Hairstroks og Hairstrokes med ekstra skygge/shading, hvilket igen kræver træning, træning og atter træning.


Dette modul inkluderer træning og undervisning i:

 • Bryn former: brynenes betydning; Ansigtsformer og optimale brynformer
 • Optegningsteknik af 3D bryn: Formen (start-, midt- og slutpunkt) og de 6 vigtige punkter
 • Hårstrå (3D) optegningsteknik
 • Behandlings detaljer: Optegning med hairstrokes teknik, hastighed og nål vinkel, valg af nål og pigmenter
 • Permanent makeup af bryn - behandling trin-for-trin

 

 

 

 

Grundmodul 3 - Permanente læber

Permanente læber er umiddelbart er den mest krævende af de tre discipliner. Her trænes du i naturlig læbekontur med skravering og fuldfarve / volumen lips.


Dette modul inkluderer træning og undervisning i:

 • Permanente læber (Læbekontur med skravering)
 • Hvad kræver læbemikropigmentering som er den mest avancerede behandling 
 • Fordele ved permanent makeup på læberne
 • Læbeformer
 • Optegningsteknik på læber: Skab harmoniske læber (Opnå symmetrien; Find de 7 punkter.
 • Behandlings detaljer: Optegning med One-way og two-way striping (vandret) fra højre mod venstre,  ”Sloped”, ”Carre”, Circling (vandret) og Half moon, hastighed og nål vinkel, valg af nål og pigmenter
 • Permanent makeup af læber - behandling trin-for-trin for

Hjemmeforberedelse til eksamen

Inden eksamen skal du øve de tillærte teknikker og løbende sende før-og-efter fotos af arbejdet til din underviser. Mindst 10 billeder af bryn, 10 af læber og 10 af eyeliner – helst af personer med forskellige hudtyper og aldre.

 

Praktisk og teoretisk eksamen

Du eksamineres både i teori (skriftlig) og praksis (hjemmeopgave og behandling på en model på kursusstedet). Du skal medbringe eget udstyr ligesom på undervisningsdagene.

Eksamen ligger i tidsrummet mellem 10 og 14, hvor 1,5 time afsættes til teoretisk eksamen og 2,5 timer til praktisk eksamen. 

På denne dag serveres der en frokostbuffet imellem 13.00 -14.30 – du vælger selv hvornår det passer bedst.

Model til eksamen

Model til eksamen: ofte har de studerende selv en bekendt, som de inviterer med som model til eksamen. Har du ikke det, sørger PMU-line for at der er modeller til eksamen.

Den skriftlige del bliver evalueret mens du udfører den praktiske del, så du får hele evaluering på eksamens dag. 

Herefter kan du, såfremt eksamen er bestået, kalde dig mikropigmentist. Der udleveres et certifikat der bekræfter dette. 

Eksamen skal gennemføres inedenfor 12 mdr efter sidste kursusdag.

 


 

Nu kan du udvide din basis uddannelse med en ekstra grund modul i Scalp Mikropigmentering (SPM) behandlings teknik

Her lærer du en speciel optegningsteknik, som udføres i hovedbunden og målet er at imitere hårets tæthed/kamuflerer ar/skabe flottere hårgrænse. 


Din underviser på uddannelsen i permanent makeup

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring indenfor branchen.

Aleksandra er både certificeret mastertræner i permanent makeup og Eyelash Extensions, og kan i øvrigt kalde sig mesoterapeut, antiage-terapeut og mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion. Slutteligt er hun selvfølgelig uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi. Der er ikke det område indenfor permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed.  

På uddannelsen i permanent makeup basis, har du derfor mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål indenfor permanent makeup. Efter endt uddannelse er du også meget velkommen til at holde kontakten til Aleksandra. Hun rådgiver altid gerne tidligere elever. Indenfor de første 12 måneder efter uddannelsen, tilbyder Aleksandra derudover en ekstra observationsdag, hvor du som tidligere studerende eller kursist, kan observere Aleksandra arbejde. I samme forbindelse får du også mulighed for at drøfte fagspecifikke spørgsmål med hende.

Det har vist sig at være meget gavnligt – for når du efter endt uddannelse begynder at arbejde med permanent-makeup, møder du ofte helt nye problemstillinger, som er gode at drøfte med andre mikropigmentister. Erfaringen får dig ydermere til at stille mere præcise spørgsmål, som Aleksandra gerne svarer på efter bedste evne. 

For Aleksandra Kjaersfeldt er det vigtigt, at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale. Står man derfor med en kunde med særlige behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden.

Hvor og hvornår kan jeg starte?

Du kan starte på teoridelen omgående.

Såsnart du har betalt for kurset, tilsender vi dig login til teoridelen.

Når du har bestået teori finder vi med det samme dato(er) for den praktiske del. Afhængig af hvor du bor i landet bestemmer vi også hvor i landet du kan komme til teori.

Yderligere oplysninger


 

 

Pris for permanent makeup uddannelse

 MODUL (Kan opdeles i DEL 1 og DEL 2 

 Pris Del 1

Pris Del 2

Pris ialt

 Teorimodul og eksamen - inklusiv bøger og materiale

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 Modul 1 (Eyeliner) 2 måneder

 Kr.   5.600

Kr.   8.400

Kr. 14.000

 Modul 2 (Bryn)       2 måneder

 Kr.   5.600

Kr.   8.400

Kr. 14.000

 Modul 3 (Læber)    2 måneder

 Kr.   5.600

Kr.   8.400

Kr. 14.000

 Modul 1 + 2 + 3 (Rabat ved alle 3 moduler kr. 6.000,00)

 Kr. 14.400

Kr. 21.600

Kr. 36.000

 NYHED: Modul 4 (Scalp micropigmentation) 2 måneder

 Kr.   4.800

Kr.   7.200

Kr. 12.000

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se mere her 

Title Type Size Download
PDF 0.00B Download