Medical Pigmentation workshop (Combined online teaching and internship)

Medical Pigmentation workshop (Combined online teaching and internship)

You must be logged in to be able to place orders
Choose variant
part 1, part 2 or full educationv:
Part 1 - Online course
Part 2 - Practice at Academy incl. CPD Certificate
Part 1 & Part 2 incl. CPD Certificate

Option
 •  

Free delivery orders over €1.000,-

We ship WorldWide every day

Fast delivery WorldWide

If you order before 4pm

Customer service and support

Call us at
(+45) 71741108

Certified products

Produced in the EU

Permanent Makeup Uddannelse fra PMU-line & dermatech-group
WORKSHOP I MEDICINSK PIGMENTERING (Areola og Scalp micropigmentering)

Der er mange gode grunde til, at vælge PMU-line & dermatech-group's uddannelse i permanent makeup. Her får du Danmarks grundigeste og mest fleksible uddannelse med individuelt tilpassede undervisningsforløb. 

Behandlinger inden for permanent makeup efterspørges i stigende grad. Det er et kunstfærdigt håndværk der inspirerer. Her handler det langt fra kun om det ydre, men også om kundernes indre velbefindende. Gå derfor ikke på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. Vælg PMU-line's basis eller advanced uddannelse i permanent makeup.


Beskrivelse af uddannelsen

Denne workshop omhandler areola, scalp, ar og cover-up behandlinger.

Du vil lære de grundlæggende teknikker i medicinsk tatovering/dermapigmentering på kroppen, Den perfekte kundegruppe: hvad du må og ikke må behandle. Den korrekte marketing på dette følsomme område samt få ny viden om scalp, areola og kamo teknik.

 


WORKSHOP I MEDICINSK PIGMENTERING
(Areola og Scalp micropigmentering)

Kursusforløb inkluderer DEL 1 (online) og DEL 2 (på kursuscenter)

DEL 1: Teori og øvelser som fjernstudie
 • Introduktion til avanceret teknik og vælg af passende nål og pigmenter

 • Din øvelse på øvemåtten

 • Online materiale og opfølgningsmøde med underviser

 • Areola og Scalp Dermapigmentering: hovedbund mikropigmentering på mænd og kvinder, brystvorte rekonstruktion, kamuflering af små ar samt piercing ar

 • PMU-rettelser og coverups: hvordan retter du dine og andres fejl, farveteori, form optimering samt arbejde med svære hudtyper 

Når du har gennemført DEL 1, får du adgang til DEL 2, som består af praktikdage på vores undervisningscenter i Vejle. Det bliver altid afholdt om tirsdagen og torsdagen i lige uger, og du skal møde 1-2 dage afhængig af dine evner.

DEL 2: Praktikdag på kursuscenter
 • Din øvelse på en modeller

 • Evaluering

Varighed: online selvstudie 3 uger og 2 praktiske dage på kursuscenter.

 

 

Aleksandra tilbyder det bedste permanent make og medicinsk tatoverings kursus i hele danmark. Alt fra undervisnings materiel til modeller og kommunikation har været perfekt.

 

Priscila Freitas, dermatolog hos Mølhom Privat Hospital

 

        se flere udtalelser på Trustpilot her


 

I dit online studie (DEL 1) kan du finde:

 • Introduktion til teknikker samt vælg af passende nål og pigmenter

 • Din øvelse på øvemåtten

 • Online materiale og opfølgningsmøde med underviser

 • Online eksamen

Når du har gennemført DEL 1 (online) og har sendt dine opgaver og bestået test, får du adgang til DEL 2 (praktik), som består af praktiske dage på vores undervisningscenter i Vejle.

 


 

DEL 2 - Praktikdag på kursuscenter

 • Øvelser på model
 • Evaluering

Der er mindst 2 praktiske dage (tirsdage og torsdage i lige uger) fordelt over fire uger og en eksamensdag, når du er klar til det.

Praktik foregår i lige uger på tirsdage og torsdage i tidsrummet kl.10-14.30 i Vejle.

Vælger du at gennemføre praktik hos en af vores trænere i en anden by, aftaler du mødedage individuelt med din tilknyttede underviser. 

Du vælger selv om du kan deltage én eller flere gange om ugen. Vi nedskriver bare det antal timer du har deltaget, og antallet af opgaver du har afleveret, i dit individuelle kursistskema. Undervisningen tilpasses herefter til dit indviduelle undervisningsforløb.

Du kan herved tilpasse uddannelsen efter ønske og behov.

 


 

Det får du på permanent makeup uddannelsen

 • Efter gennemførsel af Del 1 + 2: Internationalt CPD Certificat

 • Ubegrænset support

 • Invitation til opfølgningsdag inden for de første 12 måneder


Hjemmeforberedelse til eksamen

Inden eksamen skal du øve de tillærte teknikker og løbende sende før-og-efter fotos af arbejdet til din underviser. Mindst 10 billeder.

Praktisk og teoretisk eksamen

Du eksamineres både i teori (skriftlig) og praksis (hjemmeopgave og behandling på en model på kursusstedet). Du skal medbringe eget udstyr på alle undervisningsdage.

Eksamen ligger i tidsrummet mellem 10 og 14, hvor 1,5 time afsættes til teoretisk eksamen og 2,5 timer til praktisk eksamen.

Vi finder selvfølgelig modeller til din eksamen og praktiske dage.

Praktisk eksamen afholdes, når du har udført 10 modelbehandlinger på egen hånd og vender tilbage til os for at aftale en eksamensdato, hvorefter du får et "Internationalt akkrediteret certifikat."

Du finder os øst fra Vejle, tæt på E45.
På grund af de særlige restriktioner (udlevering af ikke-emballerede fødevarer) bliver frokost ikke serveret, så du er velkommen til at medbringe din egen frokost.

På alle kursusdage samt eksamensdagen stilles der snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed til fri afbenyttelse

 


 

Din underviser på uddannelsen i permanent makeup

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring indenfor branchen.

Aleksandra er din kursusleder og underviser. Hun er både certificeret mastertræner i kosmetisk og medicinsk mikropigmentering, Lash Og Brow Keratin Laminering og Eyelash Extensions, og kan i øvrigt kalde sig mesoterapeut, antiage-terapeut og mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion. Slutteligt er hun selvfølgelig uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi.

Der er ikke det område indenfor permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed.  

På uddannelsen i permanent makeup basis, har du derfor mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål indenfor permanent makeup.

Efter endt uddannelse er du også meget velkommen til at holde kontakten til Aleksandra. Hun rådgiver altid gerne tidligere elever. Indenfor de første 12 måneder efter uddannelsen, tilbyder Aleksandra derudover en ekstra observationsdag, hvor du som tidligere studerende eller kursist, kan observere Aleksandra arbejde. I samme forbindelse får du også mulighed for at drøfte fagspecifikke spørgsmål med hende.

Det har vist sig at være meget gavnligt – for når du efter endt uddannelse begynder at arbejde med permanent-makeup, møder du ofte helt nye problemstillinger, som er gode at drøfte med andre mikropigmentister. Erfaringen får dig ydermere til at stille mere præcise spørgsmål, som Aleksandra gerne svarer på efter bedste evne. 

For Aleksandra Kjaersfeldt er det vigtigt, at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale.

Står man derfor med en kunde med særlige behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden.

Hvor og hvornår kan jeg starte?

Du kan starte på teoridelen omgående.

Såsnart du har betalt for kurset, tilsender vi dig login til teoridelen.

Når du har bestået teori finder vi med det samme dato(er) for den praktiske del. Afhængig af hvor du bor i landet bestemmer vi også hvor i landet du kan komme til teori.

Yderligere oplysninger


 

 

 

Pris for permanent makeup WORKSHOP I MEDICINSK PIGMENTERING

 MODUL (Kan opdeles i DEL 1 og DEL 2 

 Pris Del 1

Pris Del 2

Pris ialt

 Bøger og materiale

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 PMU  WORKSHOP I MEDICINSK PIGMENTERING

 Kr. 5.500

Kr. 5.500

Kr. 11.000

 Eksamensgebyr

 Kr.        0

Kr.        0

Kr.         0

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se mere her 

Title Type Size Download
PDF 0.00B Download